Selve prosceniet (ark 500 A), samt overdel (ark 500c) og underdel med guirlander (ark 500’’) er trykt i 4 farver + 2 gange guldtryk.

Hertil kommer Akropolisfortæppet (ark 1001A), hvor 1. udgaven er valgt (det er den med de nedfaldne rosenblade) som er den smukkeste af de 2 udgaver, der i sin tid blev udgivet til ”det store Teater”, og endelig – på samme ark – tæppedraperierne (ark 1002).

Alt i alt er der tale om 3 store ark, trykt på papir, som er nøje udvalgt for at komme tættest på det oprindelig anvendte papir – både med hensyn til tykkelse, farve og øvrige kvaliteter.

For medlemmer af ”Dansk Modelteater Forening” vil prisen for et sæt, altså for alle 3 ark, være kr. 250,00.

Med disse 3 ark vil det være muligt at bygge et færdigt teater, som i enhver henseende kan opfylde selv den mest kritiske dukketeaterdirektørs behov.

Sammen med de 3 ark følger en udførlig byggevejledning, således at man på en nem og enkel måde selv kan bygge et funktionsdygtigt teater.

Alle, som én gang har beskæftiget sig med ”det store teater”, vil sværge til, at det er den eneste rigtige størrelse at spille dukketeater på. For der er langt mere plads til figurføring, der er et bedre perspektiv ved sceneopstillingen, figurerne kommer langt bedre til deres ret, det hele giver en bedre illusion. Også selv om der spilles med dekorationer i C-størrelse.

Vær opmærksom på, at det på grund af det forholdsvis lille oplag kun er muligt at bestille hele sæt.

Du vil have mulighed for selv at hente de bestilte sæt i din lokale kreds, eller – mod betaling af forsendelsesomkostninger (emballage samt porto) – få tilsendt arkene med posten. Ved bestilling af mere end ét sæt, fremsendes materialet portofrit for dig. Indbetalingskort vedlægges forsendelsen.

Bestillingen består af proscenium, fortæppe, tæppedraperier samt overdel og kælderstykke. Prisen er kr. 250,00 pr. sæt.

tilbud-300x200